screw-air-compressor
PM SCREW AIR COMPRESSOR PRODUCTS
products

Wisata Pabrik

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

  • category01
  • category02
  • category03
  • category04
  • category05
  • category06
  •   Who We Are

    Saha Kami

    kami produsén profesional kompresor udara anu parantos ngiringan lapangan kompresor langkung ti 20 taun.

  • Why Us?

    Kunaon Kami?

    Kalayan téknologi canggih sareng sistem kontrol kualitas ketat pikeun nyayogikeun produk kualitas luhur anu patuh sareng standar internasional.

  • Our services

    Jasa kami

    Kami nampi kapercayaan sareng kapuasan konsumén ku ngadamel produk hawa anu dikomprés kualitas unggul pikeun sadaya industri.

tentang Kami
Shanghai Air Industry&Trade Co.,Ltd.

Shanghai Air Industry & Trade Co., Ltd. perenahna di Shanghai sareng khusus dina ngolah sareng ngekspor sababaraha jinis kompresor udara sareng alat-alat pangubaran udara. Kami tujuan pikeun nyayogikeun palanggan anu luar biasa gandeng ku produk kualitas sareng solusi hawa hemat energi.

tingali langkung